Skip to content

Partners

Mijn praktijk heeft een samenwerkingsverband met het Medizinisches VersorgungsZentrum Sobernheim (het MVZ) en met de firma Sanomed.

Het MVZ

In het MVZ werken artsen die zich gespecialiseerd hebben in de niet-operatieve behandeling van de Scoliose, met meer dan 25 jaar ervaring.
Dr. Steffan, voormalig chef de kliniek van de Katharina Schroth kliniek, staat hier aan het hoofd van de vakgroep. De Katharina Schroth kliniek is Europees oudste en meest vooraanstaande kliniek voor niet-operatieve scoliose behandeling.

Sanomed

Bij Sanomed worden o.a. de Chêneau braces op maat gefabriceerd. Ook levert dit bedrijf de Cubin brace oftewel het Midifiziertes Rhamenstützkorsett voor de oudere patiënt.
Binnen dit samenwerkingsverband maakt mijn praktijk deel uit van het Spine-Concept-Sobernheim.
Daarvoor komt de korsetbouwer regelmatig naar Utrecht om nieuwe korsetten aan te passen en af te bouwen. Ook kleine aanpassingen aan bestaande korsetten kunnen dan uitgevoerd worden.

Ook werk ik samen met Dr. Verres uit Bingen am Rhein.
Dr. Verres heeft jarenlang deel uitgemaakt van het MVZ-Sobernheim, en de Katharina Schroth Kliniek.

Samen met diverse andere specialisten en partners uit het werkveld dragen we zorg voor (inter)nationale kennisdeling- en vergroting op het gebied van Scoliose behandelingen. Bekijk voor verdere informatie over opleidingen en cursussen de pagina over opleidingen.